1453 Anaokulu
HİLALKENT MAH. 1453 KÜME EVLERİ GİRİŞİ AYYILDIZ SK. NO 3 MERKEZ / KÜTAHYA

VİZYON

Türk Millî Eğitimin Amaçları ve Okul Öncesi Eğitimin İlkeleri çerçevesinde okul öncesi eğitimin bilincinde olan öğretmen kadrosuyla bireysel farklılıkların dikkate alındığı, güvenli ve sevgi dolu sıcak bir ortamda geleceğin düşünen, sorgulayan, üretken ve toplumsal değerlere saygılı bireylerini yetiştirmek.

MİSYON

Çağdaş eğitim değerleri doğrultusunda çocukların aktif katılımlarını sağlayacak etkili bir öğrenme ortamı oluşturmak, okul aile işbirliğinin çocuk gelişimindeki önemini benimsetmek, farklı yaklaşımlar ve örnek uygulamalarla özgüveni yüksek, eleştirel düşünebilen, sorumluluk sahibi, ahlaki ve toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmek için güvenli bir eğitim ortamı oluşturmak.

Öğretim Şekli :SABAH VE ÖĞLE GRUBU OLARAK EĞİTİM VERMEKTEDİR.

SABAH VE ÖĞLE GRUBU OLARAK EĞİTİM VERMEKTEDİR.

Ders Başlama ve Bitiş

SABAH GRUBU 09:00-14:00 ÖĞLE GRUBU KÜÇÜK YAŞ 11:45-16:45 ÖĞLE GRUBU BÜYÜK YAŞ 12:00-17:00

10 DAKİKA (8 KM)

HİLALKENT MAHALLESİ 1453 KÜME EVLERİ GİRİŞİ 1. SOK. NO:3 MERKEZ