KADROMUZ

ZEYNEP GÖK - OKUL MÜDÜRÜ

Evli ve bir çocuk annesi olan Zeynep Gök; Kütahya´da doğdu. Öğrenim hayatına Fatih İlköğretim Okulu ile başladı, ardından Ali Güral Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi´nde öğrenim gördü. 2010 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği´nden mezun oldu. Üniversitede Eğitim Gönüllüleri Vakfı´nın çocuklar için düzenlediği eğitici programlarda görev aldı. Marmara Üniversitesi ve Michigan Üniversitesi´nin ortak yürüttüğü; özel gereksinimli çocuklar ve aileleri ile ilgili yapılan Small Steps (Küçük adımlar) araştırma ve çalışmalarında gönüllü olarak görev aldı. 2020 yılında Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Teftişi Yüksek Lisans Programını tamamladı. 2021 yılında Yeditepe Üniversitesi Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanlığı ve Oyun Terapisi eğitimini tamamladı. Sırasıyla Hediye Güral Anaokulu, Şanlıurfa 100. Yıl İlkokulu, Tavşanlı Hande Gül Anaokulu, Toki Anaokulu´nda öğretmenlik yaptı. 2018 yılında Toki Anaokulu´na müdür yardımcısı olarak atandı. 2021 Ekim ayında 1453 Anaokulu´na Kurucu Müdür olarak görevlendirildi. 2022 Eylül ayında 1453 Anaokulu´na okul müdürü olarak atandı.