Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz, İl Özel İdaresi tarafından eğitime destek sağlamak amacıyla, Hilalkent Mahallesi Ayyıldız Sokakta 2020 yılında inşaatına başlanmış olup sonraki yıl bitirilmiştir. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Şubat ayında açılmıştır. 2021-2022 yılında müdür,3 öğretmen ve 1 yardımcı personel ve 43 öğrenci ile eğitim ve öğretime başlamıştır. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı müdür, 5 öğretmen, 1 yardımcı personel, 1 TYP personeli, 1 aşçı ve 70 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir.

Okulumuz dış alanı ile birlikte yaklaşık 4000m2 bir alana kurulmuş olup iki katı toplam 1297m2 bina alanına sahiptir. Okulumuzda 7 derslik, 1 mutfak,1 yemekhane, müdür odası, müdür yardımcısı odası, rehberlik odası, veli bekleme odası, toplantı salonu, konferans salonu ve oyun odası(atölye) bulunmaktadır. Okulumuzun geniş bir bahçesi olup bir oyun parkımız vardır. Binamız merkezi ısıtmalı doğalgaz kaloriferli sistemle ısınmaktadır.