E TWİNNİNG ''DREAM, DESİGN, PRODUCE''

PROJEMİZ HAKKINDA

Projemizin ilham kaynağı, İngiliz sanatçı ve yazar Tom Curtis’in çocukların çizdiği resimleri gerçek nesnelere ve kişilere birebir uyarlaması oldu. Bu fikir çocuk çizimlerinin ne kadar olağanüstü olduğunu bizim için gözler önüne seriyor. Bundan ilham alarak, çocukların yaratıcı fikirlerini ve çizimlerini somutlaştırmak istedik ve bu doğrultuda çeşitli sanat etkinliklerinden oluşan projemizi uygulamaya karar verdik. Proje kapsamında çocukların; yaratıcı düşünme becerilerini, ince motor becerilerini, hayal güçlerini ve öz güvenlerini yaparak-yaşayarak öğrenme yoluyla desteklemeyi hedefledik.

Proje Aşamaları

• Öğrencilerin çizdikleri resmin web2 aracı kullanarak canlandırılması
  • Mozaik taşı ile desen çalışmaları yapılması
  • Öğrenciler tarafından seramik hamuru ile özgün heykeller yapılması
  • Öğrencilerin bir hayvan ya da bir insan çizmesi
  • Çizilen resmin somut kopyasının aileleriyle birlikte evde yapılması
  • Yapılan çalışmaların sergilenmesi

Projemizin son aşamasında ailelerimizin desteği çok önemlidir. Tasarladıklarını üretme konusunda çocuklarınıza vereceğiniz destek için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Proje Broşürümüz Aşağıdadır.

04-03-202404-03-2024